Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Děkuji všem za tak skvělý ohlas :-) . Bohužel jsem se, vlivem zaměstnání, nedostal k pokračování, ale slibuji, že bude již brzy. Jestliže chcete číst další ( a ještě více hovadské ) cestopisy od kamaráda Petra a také vidět fotografie z minulých výletů tak nás sledujte na naší Facebookové skupině https://www.facebook.com/smrdelipoevrope/ . Děkuji za pozornost.

0 0
možnosti
Foto

Bohužel, nucená přestávka mezi čepováním dalších "škopků" v cizině a tím pádem pokračování dalších dílů tohoto blogu může trvat i několik let.:-/

0 0
možnosti

dík a těším se na pokračování

3 0
možnosti

Dobrý, šup pokračování :-)

1 0
možnosti

Dobrý:) Chtěli jsme tam jet taky přes Krym a Kerčský most a objet pak celé Černé moře. Ztroskotalo to na tom, že nás nepustí z Ukrajiny na Krym. No a co, tak jste jeli maršrutkou! Aspoń jste něco zažili. My jezdíme vlastní dodávkou po Evropě už 20 let, koupeme se v jezerech a řekách a spíme pod stanem, širákem a v autě. Jeli byste s náma? :)))

1 0
možnosti

Já se maršrutkou hodně najezdil na Ukrajině! :-). Tam by to byl také zážitek. No rozhodně to zní lákavě, ale pochybuji , že s náma dvěma někdo vydrží déle než dva dny :-D .

1 0
možnosti
Foto

Jsem zvědav na pokračování, jen ta vaše maršutka je ve skutečnosti maršrutka.

2 0
možnosti

Děkuji za reakci. Nějak jsem to přehlédl. Opravím :-)

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS